#Scutpentruspitale

data-testid="post_message" class="_5pbx userContent _3576" data-ft='{"tn":"K"}' id="js_vm">

Dragele noastre,

Trecem prin momente extreme pe care nu le-am mai cunoscut până acum și la care nu ne-am fi așteptat vreodată. Societatea în care ne-am dezvoltat împreună este puternic afectată de cele întâmplate din toate punctele de vedere, însă, acum mai mult ca niciodată este important să fim responsabili, să avem grijă de sănătatea noastră și să respectăm măsurile autorităților.

Mulțumită tuturor cadrelor medicale, care luptă în mod direct cu această amenințare, dar și datorită nouă, celor care #stămîncasă, această perioadă de incertitudine se va termina în curând, lăsând cale liberă îmbrățisărilor tandre, plimbărilor de seară și vizitelor la bunici.

Deoarece în momente de criză, chiar și cei mai puternici au nevoie de ajutorul nostru, am ales să redirecționăm sub formă de 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐞 3 lei din fiecare comandă plasată pe site-ul nostru către sistemul medical prin intermediul Asociatia ZI de BINE pentru campania #𝐬𝐜𝐮𝐭𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞.

Știm că această perioadă incertă se va încheia și curând ne vom întoarce la activitățile de care ne e tare dor acum.

Noi știm că #putemsalvavieți, iar acum o știi și tu. Uniți suntem mai puternici.

Între timp, vă rugăm să aveți grijă de sănătatea voastră și a persoanelor dragi.

Vrei să donezi și TU?

- Trimite un mesaj la 8862 cu textul "SUS" pentru 4 EURO

- Donează în contul deschis la BCR:RON RO56RNCB0092166359160001, Asociația ZI DE BINE, CIF 42198923

Mai multe informații despre această Asociația ZI DE BINE găsești aici: www.zidebine.ro

Banii strânși sunt folosiți pentru: teste diagnostic, dezinfectați, echipamente de protecție pentru medici, containere în care să se amenajeze camera de primire urgențe, ambulator de specialitate și saloane de spitalizare de zi.