Returnări

În cazul în care produsul comandat nu este pe placul dumneavoastră îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorică a acestuia (mai puțin cheltuielile de transport) în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fără invocarea vreunui motiv și fără penalități, dumneavoastră suportând costul returului.

Produsele purtate NU se pot returna sau schimba. În cazul în care produsele prezintă defecte, avem rugămintea de a ne notifica în scris în maxim 48 de ore de la data primirii coletului.

Returnarea produselor se face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului DUPĂ CE NE-AȚI NOTIFICAT ÎN SCRIS pe e-mailul hello@wevelvet.ro oferindu-ne următoarele informații:

- numărul comenzii;

- numele și prenumele;

- contul IBAN în RON și banca la care acesta este deschis împreună cu numele deținătorului contului în cazul în care nu coincide cu cel de pe care ați făcut comanda.

Ne rezervăm dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fără notificare scrisă în prealabil.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza și de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește condițiile de retur.

Condiții de returnare a produselor:

  • Produsul pe care doriți să îl returnați trebuie să fie împachetat corespunzător, cu ambalajul primit inițial, inclusiv folia cu bule;
  • Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost primit, fără urme de uzură, pete, lovituri, tăieturi sau zgârieturi în maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia.

Dumneavoastră sunteți responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către We Velvet.

Rambursarea contravalorii sumei integrale achitate de către dumneavoastră se va face în termen de 14 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar în contul IBAN specificat pe e-mail. 

We Velvet oferă retur gratuit în termen de 48 de h de la data primirii coletului în cazul în care:

produsul livrat nu corespunde specificațiilor de pe site (aici ne referim la culoare sau model)

Așadar, puteți solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeași valoare sau cu valoare diferită (cu plata diferenței sau rambursarea diferenței).

produsul prezintă defect

Produsele We Velvet trec prin mai multe filtre de verificare înainte de expediere, însă este posibil ca mici defecte să treacă neobservate. În acest caz, vă rugăm să ne contactați în termen 48 de h de la data primirii coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteți contacta pe e-mail la adresa hello@wevelvet.ro sau la numărul de telefon  0758 726 265.

x