Returnări

În cazul în care produsul comandat nu este pe placul dumneavoastră îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorică a acestuia (mai puțin cheltuielile de transport) în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fără invocarea vreunui motiv și fără penalități, dumneavoastră suportând costul returului.

Așadar, rugămintea noastră este să notificați în scris prin e-mail la adresa hello@wevelvet.ro că doriți returnarea produsului în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPĂ CE NE-AȚI NOTIFICAT ÎN SCRIS pe e-mail-ul hello@wevelvet.ro oferindu-ne următoarele informații:

- numărul comenzii;

- numele și prenumele;

- contul IBAN în RON și banca la care acesta este deschis împreună cu numele deținătorului contului în cazul în care nu coincide cu cel de pe care ați făcut comanda.

Ne rezervăm dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fără notificare scrisă în prealabil.

După ce vom primi informațiile de care avem nevoie pentru confirmarea returului, veți primi adresa la care avem rugămintea să expediați produsul pe care doriți a-l returna. Cheltuielile de returnare sunt suportate de către dumneavoastră, conform legislației în vigoare.

Produsul se returnează în forma sa originală, cu etichetă, fără a fi deteriorat, pătat sau modificat și fără semne de uzură. În momentul predării către firma de curierat, produsul împreună cu ambalajul producătorului trebuie împachetate corespunzător, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora pe drum sau pentru a nu prezenta urme de deteriorare datorate împachetării necorespunzătoare. Nu acceptăm colete trimise cu ramburs sau cu Poșta Română, acestea fiind refuzate fără o notificare în prealabil.

Ne rezervăm dreptul de a refuza și de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Dumneavoastră sunteți responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către We Velvet.

Rambursarea contravalorii sumei integrale achitate de către dumneavoastră se va face în termen de 14 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar în contul IBAN specificat pe e-mail. 

We Velvet oferă retur gratuit în termen de 48 de h de la data primirii coletului în cazul în care:

produsul livrat nu corespunde specificațiilor de pe site (aici ne referim la culoare sau model)

Așadar, puteți solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeași valoare sau cu valoare diferită (cu plata diferenței sau rambursarea diferenței).

- produsul prezintă defect

Produsele We Velvet trec prin mai multe filtre de verificare înainte de expediere, însă este posibil ca mici defecte să treacă neobservate. În acest caz, vă rugăm să ne contactați în termen 48 de h de la data primirii coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteți contacta pe e-mail la adresa hello@wevelvet.ro sau la numărul de telefon  0758 726 265.

x