3 tipuri de accesorii esențiale toamna 🍁☔

3 tipuri de accesorii esențiale toamna 🍁☔

Sweet Autumn, ce mult ne-ai lipsit!😍🍂

         Ciocolată caldă, pulovere tricotate, ghetuțele preferate... Numai când citești te apucă un val de emoții și nerăbdare! 
         Nu contează dacă ești la liceu și ți-ai construit cu dibăcia unui fashion stylist ținuta pentru prima zi de școală sau dacă mergi în fiecare zi la birou. Cu toții simțim emoția toamnei și nostalgia ne cuprinde chiar din ultimele zile de vară! 
         De ce iubim așa de mult toamna? Pentru că totul în jur este colorat, ținutele noastre mai bogate, și accesoriile mai ușor de asortat! Dar, oricât de ușor este să ne simțim minunat toamna, există câtvea reguli de accesorizare pe care sigur nu le știai și care te vor ajuta să arăți demențial!

Sezonul genților MARI!
         Nu numai pentru că avem mai multe de luat cu noi (umbrelă, portofel, agendă, portfard și tot ce mai ține în geantă o super-woman) ci și pentru că toamna, având mai multe haine, gentuțele mici par să nu fie unde trebuie atunci când le purtăm. Indispensabilă din garderoba de toamnă este bestseller-ul We Velvet din piele naturală Amelia, în nuanța caramel, maro închis, negru sau chiar burgundy. Este suuuper încăpătoare, deci perfectă pentru noul sezon!

                                                                    


Indispensabil = IMPERMEABIL
         Oricât de mult am iubi toamna, la un moment dat ne săturăm să tot plouă și să ne tot ferim gentuțele din calea ploii. Fă-ți zilele mai frumoase cu accesorii We Velvet impermeabile! Indiferent că alegi un rucsac sau o geantă, îți va salva la propriu toate lucrurile și vei sta și tu mult mai liniștită știind că agenda sau paleta de farduri nou-nouță sunt la loc sigur! Super modelul We Velvet, Francesca (este super-model pentru că ai și geantă și rucsac într-un singur accesoriu, so check it out!) este MUST HAVE în zilele ploioase, dar sigur te vei îndrăgosti de el și îl vei purta chiar și când e senin (una dintre super puterile lui: te cucerește!)

                                     


Asortată din cap până în picioare! 
         Dacă până acum asortai gentuța numai cu pantofii nu este catastrofal, însă vei avea și mai multă armonie în ținută dacă asortezi și cu partea de mijloc a outfit-ului! Alege geanta în funcție de culoarea și materialul (neapărat materialul) ghetuțelor/pantofilor ȘI în concordanță cu nuanțele paltonului sau cardiganului pe care îl porți! Vei zice singură WOW și vei vedea efectul și în privirile admiratoare ale celorlalți! Cele mai căutate nuanțe de încălțăminte și paltonașe pe timp de toamnă sunt negru sau maro, așa că sigur vei putea asorta setul irezistibil Albertade la We Velvet (gentuță, portfard și portcard) cu piesele din garderoba ta iar printul croco este super trendy și aduce un aer clasic ținutei tale! 

                      

 WeVelvet  We Velvet  We Velvet We Velvet We Velvet We Velvet We Velvet We Velvet 

          Ladies, sperăm că v-a plăcut ce ați cititi și că v-a fost de folos!🥰 Așteptăm cu nerăbdare să răspundem mesajelor voastre!EmojiEmoji

Să aveți zile pline de frumos! 
XOXO, We Velvet team Emoji
       We Velvet We Velvet We Velvet We Velvet We Velvet We Velvet We Velvet