Livrare și plată

Livrarea produselor pe teritoriul României se face prin Curierat Rapid, prețul de expediție fiind de 18.99 lei oriunde în țară. 

Comenzile cu valoare peste 249 de lei beneficiază de Transport GRATUIT.

Comanda ajunge în 1-2 zile lucrătoare.

Vă menționăm că ne rezervăm dreptul de a alege să livrăm cu o altă firmă de curierat față de cea menționată în pagina de comandă, fără o notificare prealabilă și fără a cere taxe adiționale.

Plata produselor pentru comenzile din România se face în lei, integral către agentul de curierat care efectuează livrarea în momentul primirii produselor, sau online în mod securizat prin intermediul MobilPay cu cardul dumneavoastră de credit.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu expedia comenzi clienților care au refuzat colete în trecut. Pentru retrimiterea comenzilor, avem rugămintea de a achita produsele online, cu cardul, înainte de expedierea acestora.

Livrare internațională

Livrarea internațională se face prin firma de curierat UPS, iar comenzile ajung la destinație în 2-6 zile lucrătoare. 

Plata produselor pentru comenzile internaționale se face online, prin intermediul Mobilpay cu cardul dumneavoastră de credit. Comenzile neachitate vor fi anulate.

Costul transportului este calculat la finalizarea comenzii în funcție de țara de destinație și greutatea produselor comandate.