Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) de pe site-ul www.wevelvet.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții:

Acest site este întreținut și administrat de Wevelvet.ro. Site-ul este găzduit de serverele unei companii terțe. Pentru eventualele erori funcționale apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de această companie terță ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne aparține.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.wevelvet.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Wevelvet.ro și a furnizorilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Wevelvet.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

NEWSLETTER

Abonarea la newsletter esta gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vină de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam și nu închiriem, vindem sau î
nstrăinăm sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor organisme de stat.

PREȚURI

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și reprezintă prețul final de vânzare. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără niciun fel de înștiințare în prealabil.

Modificările de prețuri nu vor afecta comenzile în curs de procesare și livrare.

Prețul produsului nu include taxa de transport, doar dacă se menționează clar acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate cumpărătorului înainte de finalizarea comenzii.

COMANDĂ

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către Wevelvet.ro printr-o notificare telefonică.

Ne rezervăm dreptul de a anula o comandă dacă aceasta nu s-a finalizat corespunzător și nu am primit toate datele necesare procesării acesteia de la cumpărător.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile care au afișate prețuri eronate (sub prețul de achiziție) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

PLATA ȘI LIVRAREA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul www.wevelvet.ro se efectuează ramburs, la livrarea produselor de către curier, sau online cu cardul prin intermediul MobilPay.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu expedia comenzi clienților care au refuzat colete în trecut. Pentru retrimiterea comenzilor, avem rugămintea de a achita produsele online,cu cardul, înainte de expedierea acestora.

Livrarea costa 18.99 lei oriunde în țară prin intermediul firmelor de Curierat Rapid.

Comenzile cu valoare peste 249 de lei beneficiază de Transport GRATUIT. 

Vă menționăm că ne rezervăm dreptul de a alege să livrăm cu o altă firmă de curierat față de cea menționată în pagina de comandă, fără o notificare prealabilă și fără a cere taxe adiționale.

Produsele ajung în 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică a comenzii.

Wevelvet.ro își rezervă dreptul de a contacta clienții pentru confimarea telefonică sau prin sms înainte de expedierea comenzilor. Comenzile neconfirmate telefonic sau prin sms sunt anulate fără o notificare în prealabil.

Livrarea internațională se face cu UPS iar comenzile ajung la destinație în 2-6 zile lucrătoare.

Plata produselor pentru comenzile internaționale se face doar online prin intermediul Mobilpay cu cardul dumneavoastră de credit. Comenzile neachitate sunt anulate.

Costul transportului este calculat la finalizarea comenzii în funcție de țara de destinație și greutatea produselor comandate. 

REGULAMENT OFERTE PROMOȚIONALE

  • În perioada desfășurării campaniilor ”Ceas Oferit” și "Cadou oferit la orice comandă”, returnarea produselor este posibila doar cu conditia returnarii tuturor cadourilor oferite în comandă si cu toate accesoriile acestora (cartonaș We Velvet, folie transparentă, săculeț colorat).
  • În cazul în care doriți retragerea din promoția ”Ceas Oferit” prin efectuarea returului care cuprinde unul sau mai multe articole, returul va fi acceptat numai împreună cu restituirea ceasului primit în cadrul promoției.
  • Seturile de tip 1+1 cadou fac parte din promoția ”Ceas Oferit” numai la comandarea adițională a unui alt produs/produse cu valoare minimă de 89 de lei.
  • Nuanța ceasului primit din promoția ”Ceas Oferit” este aleatoare însă vom ține cont de mențiunile dvs, în limita stocului disponibil.

RETURNĂRI

În cazul în care produsul comandat nu este pe placul dumneavoastră îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorică a acestuia în maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fără invocarea vreunui motiv și fără penalități, dumneavoastră suportând costul returului, conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii în domeniul comerțului la distanță.

Produsele purtate NU se pot returna sau schimba. În cazul în care produsele prezintă defecte, avem rugămintea de a ne notifica în scris în maxim 48 de ore de la data primirii coletului.

În cazul comenzilor deja achitate pe care clientul nu le ridică, vom rambursa suma aferentă produselor comandate, fără taxa aferentă serviciului de curierat.

Serviciul suplimentar de ambalare cadou al produselor NU se poate returna odată ce bunurile au fost ambalate, și prin urmare, serviciul a fost furnizat. 

Returnarea produselor se face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului DUPĂ CE NE-AȚI NOTIFICAT ÎN SCRIS pe e-mailul hello@wevelvet.ro oferindu-ne următoarele informații:

- numărul comenzii;

- numele și prenumele;

- contul IBAN în RON și banca la care acesta este deschis împreună cu numele deținătorului contului în cazul în care nu coincide cu cel de pe care ați făcut comanda.

Ne rezervăm dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fără notificare scrisă în prealabil.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza și de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește condițiile de retur.

Condiții de returnare a produselor:

  • Produsul pe care doriți să îl returnați trebuie să fie împachetat corespunzător, cu ambalajul primit inițial, inclusiv folia cu bule
  • Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost primit, cu toate etichetele însoțitoare, fără urme de uzură, pete, lovituri, tăieturi sau zgârieturi în maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia
  • În cazul promoțiilor/ofertelor de tip "1+1” sau "2+1" în care reducerea este acordată cu condiția achiziționării mai multor produse, returnarea este posibilă doar cu condiția returnării tuturor produselor a căror cumpărare i-a oferit clientului posibilitatea participării la ofertă/promoție. 

Dumneavoastră sunteți responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse către We Velvet.

 

Returul pentru "WE VELVET FACE & BODY SHIMMERING OIL", "WE VELVET GLOW SPRAY - FACE & BODY ILLUMINATOR" , "WE VELVET COMPLETE BEAUTY - SHIMMERING OIL & GLOW SPRAY" se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului numai în următoarele condiții:

  • Produsul nu a fost testat sau utilizat
  • Ambalajul nu a fost deteriorat în perioada în care s-a aflat în posesia dumneavoastră

Dreptul de retragere din contract NU se aplică în următoarele circumstanțe:

- ați deschis ambalajul produsului cosmetic/alte produse care intră în contact cu pielea 

- ați rupt sigiliul produsului, fie acesta sigiliul de pe ambalajul primar sau cel secundar, sau dacă produsul prezintă semne vizibile de zgârieturi sau pete care ar face dificilă revânzarea sa.

De asemenea, în cazul în care produsul prezintă urme de utilizare sau ambalajul este deteriorat în urma transportului de la dumneavoastră către noi, returul nu va fi acceptat.  

Dacă produsul returnat prezintă semne de deteriorare sau utilizare evidentă care ar face dificilă re-comercializarea acestuia, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea produsului returnat. Aceste reguli sunt deosebit de relevante în cazul produselor cosmetice, deoarece termenul de valabilitate al acestora începe odată cu deschiderea ambalajului, și utilizarea sau testarea lor poate crește riscul transferului de germeni sau virusuri către alte persoane

Returul produselor se face exclusiv prin intermediul firmelor de Curierat Rapid, cu excepția Poștei Române. Nu avem posibilitatea de a ridica coletele trimise de către dumneavoastră prin Poșta Română.

Nu avem posibilitatea preluării coletelor trimise cu ramburs la sediul nostru, așadar, avem rugămintea ca suma ramburs a coletelor să fie 0. Orice colet retur trimis cu ramburs va fi refuzat fără o notificare în prealabil.

Rambursarea contravalorii sumei integrale achitate de către dumneavoastră se va face în termen de 14 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar în contul IBAN specificat pe e-mail. 

We Velvet oferă retur gratuit în termen de 48 de h de la data primirii coletului în cazul în care:

produsul livrat nu corespunde specificațiilor de pe site (aici ne referim la culoare sau model)

Așadar, puteți solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeași valoare sau cu valoare diferită (cu plata diferenței sau rambursarea diferenței).

produsul prezintă defect

Produsele We Velvet trec prin mai multe filtre de verificare înainte de expediere, însă este posibil ca mici defecte să treacă neobservate. În acest caz, vă rugăm să ne contactați în termen 48 de h de la data primirii coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

Retur comenzi internaționale

În cazul în care doriți să returnați produsele comandate avem rugămintea să ne expediați produsele la următoarea adresă: Strada Principatele Unite nr.62, Sector 4, Bucuresti, Cod Postal 040165 , Telefon: 0758 726 265.

Contravalorarea produsului/produselor și costul transportului inițial vor fi restituite în contul dumneavoastră din care s-a făcut plata, prin intermediul Mobilpay. Returul din afara României este suportat de către client.

Produsele comercializate de WE VELVET ACCESORIES S.R.L. sunt acoperite de o garanție de conformitate de 2 ani, conform Directivei Europene (OUG 140/ 2021). Această garanție asigură că produsele noastre sunt conforme cu contractul de vânzare și cu standardele aplicabile. În caz de neconformitate, clienții au dreptul la reparare, înlocuire, reducerea prețului sau rezoluționarea contractului. Pentru a solicita garanția de conformitate, vă rugăm să ne contactați și să furnizați documentul de achiziție sau numărul comenzii.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteți contacta pe e-mail la adresa hello@wevelvet.ro sau la numărul de telefon  0758 726 265.

Prin utilizarea acestui site și prin cumpărarea și lansarea comenzii, confirmați că ați citit și că sunteți de acord cu Termenii și cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind comerțul la distanță fără obiecțiuni, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat. Vă încurajăm să consultați periodic Termenii noștri pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Vă mulțumim pentru înțelegere!